Portfolio Wilmjan
20141025_Strabrechtse Heide_2293-bewerkt.jpg

Blog

Wat te doen met deze blogfunctie?

Doorgaan met dit blog of stoppen.

Test om te kijken wat dit is.

Mijn vorige post dateert al vanaf augustus vorig jaar. Dat rechtvaardig de conclusie dat ik dus helemaal niets doe met dit blog. Vreemd, want op zich wel genoeg te vertellen maar blijkbaar heb ik te kampen met hetzelfde fenomeen als de meeste bloggers. Het is klaar met het bloggen, het is pass√©' en achterhaald. 

 

Toch? 

Fridolijn - Frame This - THE MUZINE SESSIONS. Recorded at Fridolijn's appartment on the day of the Catching Currents album release for Muzine.nl TV by Jelmer de Haas on october 27th, 2015. Editing by Jelmer de Haas. Muzine.nl TV is the youtube session channel for Dutch online music magazine Muzine.nl.

William van den Elsen