Portfolio Wilmjan
20141025_Strabrechtse Heide_2293-bewerkt.jpg

Blog

Fotograferen in Schotland

Maandag 31 augustus 2015 om 10:55 uur precies is het zover. Dan vertrekt het vliegtuig dat mij naar Edinburgh brengt. Voor het eerst sinds jaren ga ik weer op vakantie in het buitenalnd, Schotland om precies te zijn. Waarom Schotland? Het afgelopen jaar heb ik me steeds verder verdiept in wat momenteel mijn grootste hobby is namelijk: fotografie. Ik vind het heerlijk om er met de camera de natuur in te gaan om plaatjes te schieten. Ik fotografeer bewuster dan een jaar geleden, denk nu meer na over compositie en standpunten. Dit in combinatie met het bewust(er) omgaan met termen als diafragma, sluitertijden en ISO levert mooiere plaatjes op. Ik maak me geen illusies: ik ben nog steeds een beginnende amateur die nog erg veel kan leren maar heb wel het gevoel meer in control te zijn over de manier waarop ik fotografeer. 

Schotland is het land bij uitstek om te fotograferen. Diverse proffesionele websites over fotografie besteden aandacht aan het fotograferen in Schotland, dit triggerde me en resulteerde dus in het feit dat ik eindelijk weer eens op vakantie ga. Ik ga zeker naar Isle of Skye en onderstaande video laat zien wat me te wachten staat ;)