Portfolio Wilmjan
20141025_Strabrechtse Heide_2293-bewerkt.jpg

Blog

Aansprekende column over de hype " comfortzone".

Worden jullie ook zo moe van al die coaches, goeroes en weet ik wie niet meer allemaal die iedereen opzadelen met de nietszeggende term: "kom uit je comfortzone!". Alsof het succes voor je onder bereik komt als je die comfort zone eenmaal verlaten hebt. 

Allemaal leuk en aardig maar is het niet een beetje gebakken lucht en blaten al die goeroes elkaar niet klakkeloos na onderwijl zelf heerlijk verblijvend binnen hun eigen comfort zone? 

Een collega tipte me over Richard Engelfriet. Hij had een column van hem gelezen en bracht die bij mij onder de aandacht en ik heb hem instemmend gelezen. Eindelijk een column die het hele "kom uit je comfort zone" circus in ander perspectief zet. 

Lees hier de column: blijf toch lekker in je comfort zone

William van den Elsen